Marketing communicatie

Ik heb regelmatig 360C campagnes opgepakt van conceptontwikkeling tot de uitwerking ervan. Veelal vanuit een Accountmanagers of Project Managers rol. Binnen deze campagnes ben ik met zo’n beetje alle media in aanraking gekomen: DM, nieuwsbrieven, free publicity, TV en Radio commercials, outdoor campagnes, guerrilla en interne communicatie. En nog veel meer. Hieronder de meest recente campagnes. In mijn CV staan al mijn ervaringen.

Crown Theater Aalsmeer

Bureau: Vrijwilliger

Als Marketing en PR adviseur betrokken bij de positionering van het Crown Theater, het stimuleren van de bezoekersaantallen van de theatervoorstellingen en redactie van website, brochures en persberichten.

 

South African Tourism – Zuid-Afrika Echt Dichtbij.

Bureau: Freelance i.s.m. Big Creatieve Network

Als Project Manager verantwoordelijk voor een campagne die jonge mensen inspireert naar Zuid-Afrika op vakantie te gaan. De campagne liet je Zuid-Afrika beleven door locals hun verhaal te laten vertellen (video) en bestond uit online media, outdoor, print en radio.

 

South African Tourism – Are you ready for Souths Africa?

Bureau: Freelance i.s.m. Big Creatieve Network

Als Project Manager verantwoordelijk voor een campagne die mensen inspireert naar Zuid-Afrika op vakantie te gaan. De campagne nodigt durfallen uit om mee te doen aan challenges. De campagne bestond uit online media, outdoor, print, events en radio.